SPONZORJI

Največja športna trgovina DECATHLON

Decathlon

Prepoznajte  kakovost in odlično športno ponudbo trgovine Decathlon, ki pod eno streho ponuja opremo za več kot 70 športov. Posebnost Decathlona so dostopne cene, ob tem pa inovacije in razvoj tehnično naprednih produktov, ki jih razvijajo v lastnih raziskovalnih centrih in ponujajo pod lastno blagovno znamko.

ZAVAROVALNICA SAVA D.D.

Zavarovalnica Sava d.d.

e2e

e2e ogrevanje in hlajenje v vašem domu

Vaš zaupanja vredni strokovni partner.

O KAKOVOSTI NAŠIH STORITEV IN PROFESIONALNEMU ODNOSU GOVORIJO ŠTEVILNE ZADOVOLJNE STRANKE IN USPEŠNO IZPELJANI PROJEKTI.

Ekipa e2e poskrbi za kvalitetno in ustrezno ogrevanje in hlajenje v vašem domu. Z kvalitetno bivanje ni potrebna samo ustrezna temperatura, temveč tudi vlažnost in seveda čistost zraka, ki ga dihate. Ekipa e2e vam bo pomagala izbrati kompletno opremo za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, ki bo ustrezala vam in vaši hiši oziroma stanovanju. Smo veleprodajno podjetje z največjo rastjo prodaje opreme Daikin v letu 2013 med vsemi distributerji v centralni in vzhodni Evropi. Nudimo toplotne črpalke, klimatske naprave, prezračevalne sisteme, konvektorje, talno ogrevanje in solarne sisteme ter pripravo izračunov, svetovanje in praktična izobraževanja. Poleg dobave visokokakovostne opreme nas odlikujejo znanje, večletne izkušnje pri prodaji in učinkovitost pri odpravljanju težav s področja obnovljivih virov (toplotnih črpalk, klimatskih naprav), ažurnost ter zanesljivost. Ekipa e2e poskrbi za kvalitetno in ustrezno ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v vašem domu. Z kvalitetno bivanje ni potrebna samo ustrezna temperatura, temveč tudi vlažnost in seveda čistost zraka, ki ga dihate. Ekipa e2e vam bo pomagala izbrati kompletno opremo za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, ki bo ustrezala vam in vaši hiši oziroma stanovanju.

Herkul.eu

Herkul - trgovina s šprtno prehrano in opremo

Herkul – trgovina s šprtno prehrano in opremo

Army Shop Admiral

Frizerski studio IGGY  – NAJBOLJŠI FRIZERSKI SALON V MESTU

www.studioiggi.si

FUEGO – NAJBOLJ VROČ LATINO KLUB V MESTU

PLESNA LATINO IN TUJA GLASBA , VZDUŠJE LATINSKE AMERIKE IN NORE CENETHE HOTTEST CLUB IN TOWN


http://www.fuego.si/

https://sl-si.facebook.com/fuegolatinoclub/

MARKAT D.O.O.

Na poljanah 20 (športni park Studenci) ,
2000 Maribor

V papirnici vam nudimo ugodno fotokopiranje,  prodajo originalnih in kompatibilnih kartuš za vse printerje ter vse vrste   pisarniškega materiala.

Kontakt:
Mario HAJDINJAK

Web:       http://www.racunovodstvo-markat.si/
Telefon: 059/096-106 ;031/770-521
E-mail:   mario.hajdinjak@gmail.com

Računovodski servis Markat pa vam nudi kvalitetno in strokovno vodenje poslovnih knjig za vse pravne ter fizične osebe, kot tudi za društva in javne zavode.

Kontakt:
Katarina TADINA  059/096-106; 041/964-233

Delovni čas:

Ponedeljka – Petka 8.00 – 17.00
Sobota 8.00 – 12.00

računovodski servis markat

PREVZEM D.O.O.

http://www.hag.si/

specializirano podjetje za IZTERJAVO denarnih terjatev

Našim strankam nudimo celovite, strokovne in učinkovite storitve na področju unovčevanja terjatev, ter s tem znižujemo plačilno nedisciplino v Sloveniji.
V okviru celovitih storitev spada tudi svetovanje in pomoč pri unovčevanju terjatev, ter izobraževanje zaposlenih v vašem podjetju.
Z upoštevanjem vaših potreb in želja, vam predstavimo možnosti, ki so vam na voljo. Na podlagi podatkov o vašem dolžniku oz. dolžnikih, vrsti in starosti terjatev, dejavnosti v kateri poslujete, vam svetujemo pri izbiri najučinkovitejše metode za izterjavo vaših terjatev.
Naše izkušnje in znanje pri unovčevanju terjatev smo pripravljeni deliti z vami, želimo si dolgoročnega sodelovanja kot strateški partner ne glede na število, višino in starost vaših tejratev ali dejavnost, ki jo opravljate.

SMILJAN Kotnik s.p.

POSREDNIŠTVO PRI PRODAJI AVTOMOBILOV, LAHKIH MOTORNIH VOZIL, NAUTIKE IN DRUGE STORITVE

POSREDNIŠTVO PRI PRODAJI AVTOMOBILOV, LAHKIH MOTORNIH VOZIL, NAUTIKE IN DRUGE STORITVE